Velkommen

Øgledronningens forbandelse

Soltemplets hemmelighed

Børne-

byvandringer

Anmeldelser

& læserne skriver

Børnebøger ..... Eventyr .....Børnebøger ..... Fantasy ..... Børnebøger ..... Arkæologi .....Børnebøger .....

 

Soltemplets hemmelighed

 

Af Hanne Fabricius

 

Bind 2 i serien Tidsdetektiverne

 

 

 

 

Foreløbig forside tegnet af Johannes Bojesen 2011 ©

 

 

Soltemplets hemmelighed

 

Et jordskælv midt i København vækker de tre 12-årige børn Margrethe Hatt, Thea Borch og Sigurd Rama. Bagefter opdager Margrethe, at den gamle, keltiske druide har forladt sit maleri på væggen inde i stuen og er forsvundet.

 

De tre børn følger i druidens fodspor, og de ender inde på Margrethes morfars kontor, hvor de opdager, at hans gamle globus i virkeligheden er en tidsportal med en nisse inden i. De tre børn undersøger globussen og finder en svævende by oven på den, som hedder Lutitia.

 

Byen Lutitia blev i oldtiden sendt ud i verdensrummet af Mørkets Troldmænd, der styres af den onde troldmand Skrindorn, og hænger nu og svæver mellem to universer i ingentiden. Hvis byen skal befries, skal børnene finde den forsvundne druide og hjælpe ham med at få fat på Frihedens Nøgle. Bagefter skal børnene finde prins Æthelbear fra Lutitia, for han er den eneste, som kan forhindre kongeriget Gwendormias undergang fra Mørkets Troldmænd.

 

Tidsrejsen fører først Thea, Margrethe og Sigurd tilbage til druidernes  Carnac (Bretagne, Frankrig) med de store stencirkler af bautasten og bagefter til druidernes mystiske soltempel Stonehenge (England), der ligger lige uden for kongeriget Gwendormia. Her får de endelig tilintetgjort Skrindorn og Mørkets Troldmænd og får sat prins Æthelbear på kongetronen i Gwendormia.

 

 

Soltemplets hemmelighed

er bind 2 i serien Tidsdetektiverne.

Ligesom Øgledronningens forbandelse vil den kunne bruges i dansk og historie i skoleundervisningen.

 

Bogen udkommer til 2014 på et p.t. ukendt forlag, da Forlaget Torgard desværre ikke har fået penge fra Kunstrådet til hjælp til trykkeudgifterne.

 

Derfor skal jeg lige have fundet et nyt forlag!

Send mig en mail, hvis I hører om et interesseret forlag.

 

 

 

 

 

Børnebøger ..... Eventyr .....Børnebøger ..... Fantasy ..... Børnebøger ..... Arkæologi .....Børnebøger .....

Kontakt: hanne@tyra.dk

© Hanne Fabricius 2010-2017